Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek maken wij kennis en bespreken wij je situatie. Samen kijken wij wat Buro van de Panne voor je kan betekenen. Wij hechten veel waarde aan een goede basis van vertrouwen voor een succesvolle begeleiding. Daarom dient dit gesprek ook om te ervaren of je een klik hebt met jouw coach of therapeut.


  • Een kennismakingsgesprek duurt een halfuur.
  • Het eerste gesprek is gratis.
  • We bespreken je begeleidingstraject en de kosten hiervan.

Wat anderen zeggen over Buro van de Panne

"Een ontmoeting met Yvonne geeft helderheid hoe dingen in elkaar zitten. Je voelt de positieve energie die zij in het gesprek legt. Zij komt snel bij de kern uit, door de goede vragen te stellen waardoor het spiegelen ook effect kan hebben."B. Van Kooten
"Ik heb Yvonne ervaren als een coach die grondig en diepgaand te werk gaat. Zij is erg observatief en daardoor heb ik tijdens de sessie heel wat inzichten gekregen in persoonlijke blinde vlekken. Kwetsbare onderdelen voelden zich veilig genoeg om zich te laten zien. Naast inzicht in mezelf en mijn leven heeft het me ook een stuk innerlijke rust gegeven. Ik heb bij Yvonne de eerste stap gezet om voor mezelf te kiezen in mijn leven en andermans lasten los te laten."
EL

"Door mijn persoonlijke coaching met Yvonne ben ik een krachtiger persoon geworden. Heb ik veel geleerd over mijzelf, kan ik beter omgaan met negatieve energie en personen. Zakelijk gezien sta ik nu sterk en krachtig in mijn veld. Prive vele hobbels en was het een bijzonder jaar. Mede door Yvonne en haar openheid ben ik er sterk doorheen gekomen."
Jolanda

Klaar om de eerste stap te zetten?

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek