Coaching voor Relaties

Krijg weer inzicht in jouw eigen gedrag en behoeftes door middel van relatiecoaching

Coaching voor Relaties

Krijg weer inzicht in jouw eigen gedrag en behoeftes door middel van relatiecoaching

Relatietherapeut

Systeemgericht

Ervaringsdeskundig

Professionele relatietherapeut

Systeemgericht

Ervaringsdeskundig

Problemen in relaties ontstaan vaak door persoonlijke situaties of wellicht door problemen op het werk. Plotseling kom je op een punt waar je elkaar niet meer begrijpt of het gevoel hebt dat je in een sleur vast zit. Kleine ergernissen uiten zich in grotere conflicten en je krijgt het maar niet voor elkaar om samen tot de kern van deze problemen te komen en naar oplossingen te zoeken.


Juist op dit soort momenten is het belangrijk om je te realiseren dat je hiervoor beter professionele hulp kunt inschakelen. 

Een betrokken en begripvol relatietherapeut

"Wij hebben Yvonne ervaren als een betrokken en begripvol relatietherapeut.

Zij was afgestemd op ons, keek naar de wederzijdse behoeften, was onpartijdig, zocht naar de achterliggende gevoelens/gevoelswereld van ons en zodoende was het veilig verdieping, evenwicht en heling te vinden in ons contact. In ons proces is daardoor balans en rust gekomen."

Een betrokken en begripvol relatietherapeut

Wij hebben Yvonne ervaren als een betrokken en begripvol relatietherapeut.

Zij was afgestemd op ons, keek naar de wederzijdse behoeften, was onpartijdig, zocht naar de achterliggende gevoelens/gevoelswereld van ons en zodoende was het veilig verdieping, evenwicht en heling te vinden in ons contact. In ons proces is daardoor balans en rust gekomen.

Dit heeft Buro van de Panne jou te bieden:

Inzicht in jouw eigen behoeften

Verbeteren van de communicatie

Zelfvertrouwen ontwikkelen

Inzicht in jouw eigen behoeften

Verbeteren van de communicatie

Zelfvertrouwen ontwikkelen

Jouw angsten overwinnen

Meer daadkracht bevorderen

Jouw angsten overwinnen

Meer daadkracht bevorderen

"Een cadeau voor het leven""Samen met mijn moeder hebben we gesprekken met Yvonne gehad om de relatie tussen ons te verbeteren. Binnen ons gezin is veel gebeurd waar we beiden niet zoveel aan konden doen, maar wat wel een zware wissel heeft getrokken op het onderlinge vertrouwen en het natuurlijke, vrije van onze moeder-dochter band.


Yvonne heeft dit proces op een natuurlijke en intuïtieve manier begeleid. Haar warme, zachte stem gaf vanaf het begin af aan vertrouwen om onszelf bloot te geven. Yvonne heeft ook veel bijgedragen door persoonlijke ervaringen te vertellen. Haar openheid gaf herkenning in onze eigen situatie, waardoor er een veilige plek ontstond om daarover te delen.


Door de gesprekken op gang te brengen met Yvonne, hebben mijn moeder en ik er uiteindelijk ook voor gekozen om zelf een aantal gesprekken met elkaar te hebben. Tijdens lange wandelingen werden eindelijk gevoelens en onzekerheden benoemd die lang achterwege werden gehouden. Het heeft een prachtige, natuurlijke band terug gebracht, die we allebei zo graag weer wilden herstellen, maar waar het verleden tussen stond.


Yvonne haar openheid, haar zachtheid, haar intuïtie om onderwerpen of gevoelens te benoemen, hebben mijn moeder en mij weer de liefde voor elkaar laten voelen en de natuurlijke en onvoorwaardelijke band van moeder en dochter weer hersteld.

Dit is een cadeau voor het leven!"


Jessica 

Versterk jouw relatie voordat het te laat is! Leer de ander beter begrijpen en kom samen tot de oplossing om weer gelukkig te worden en meer energie te krijgen!