John van Rennes

John van Rennes geeft, naast docent bewegingsonderwijs op een middelbare school coaching en begeleiding aan leerlingen met faalangst.

Begonnen in het speciaal onderwijs heb ik mijn weg gevonden naar het middelbaar onderwijs om daar leerlingen te begeleiden met faalangst, presentatie-angst, examenvrees en persoonlijke ontwikkelingsvragen. Tevens geef ik workshops aan ouders en leerlingen in het examenjaar over examenvrees. Je komt in mijn vak soms letterlijk op de voorgrond te staan en dat kan behoorlijk eng voelen en veel spanning oproepen. Deze kinderen begeleid ik dan weer om zich ontspannen te voelen als ze op de voorgrond staan en weer letterlijk tevoorschijn kunnen komen. Ik heb mezelf met veel passie ontwikkeld in persoonlijk leiderschapsopleidingen, professionele communicatie, NLP, systemisch werken, werken met maskers en de trainersopleiding bij Phoenix opleidingen.

In mijn privéleven kun je mij vinden in de bergen. Ik heb een passie voor bergbeklimmen, hardlopen en mountainbiken. Ook hierin geef ik trainingen als bergsportinstructeur bij de Nederlandse klim en bergsport vereniging.


John van Rennes