Training Faalangst

Overwin je Faalangst voor Succes!

Training faalangst

Laat je jouw keuzes steeds van anderen afhangen? Moet het allemaal perfect en mag je geen fouten maken? Misschien heb je last van faal- en succesangst?

Wat
In de training “Angstklem” onderzoek je hoe faal- en succesangst zich manifesteert bij jou. Door de inzichten die je tijdens de training krijgt, ontwikkel je nieuwe mogelijkheden om eigen keuzes te maken en daarop te vertrouwen.

Hoe
Je gaat gedurende 3 dagen met een groep deelnemers aan de slag. De eerste twee dagen vinden na elkaar plaats. De derde dag is een terugkomdag- en verdiepingsdag. Tijdens de trainingsdagen zijn er naast theorie, veel momenten van reflectie en oefening.

Waartoe
Aan het einde van de training heb je inzicht gekregen in je eigen faal- en succesangst. Je leert oorspronkelijke negatieve ervaringen om te zetten in nieuwe mogelijkheden.

Voor wie
Deze training is geschikt voor iedereen die faal- en succesangst wil overwinnen om volgende stappen te kunnen zetten in zijn/haar persoonlijke groei en ontwikkeling. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij bereid zijn om inbreng te geven vanuit hun persoonlijke situatie.

Wanneer
22, 23 november en 13 december 2019. Locatie nader te noemen


Door Wie
Yvonne van de Panne en John van Rennes
Adres & informatie

06-25 45 53 08
Elke ochtend tussen 8.30 uur en 9.00 uur telefonisch spreekuur