Relatietherapie

 

 

Relatietherapie

Voel je je ongelukkig in je relatie, heb je vaak conflicten met je partner, of begrijpen jullie elkaar niet, dan kun je bij mij in relatietherapie.

In het begin van je relatie heb je vaak hoge verwachtingen. Je relatie bloeit op en je ervaart een gevoel van gelukzaligheid en harmonie. Het dagelijkse samenleven helpt je al snel naar de realiteit en er ontstaan kleine ergernissen. Misschien vind je je partner onattent, is hij of zij erg jaloers, of lijken jullie na verloop van tijd uit elkaar te zijn gegroeid.

 

Relatietherapie en gezinstherapie

Wanneer er kinderen bij betrokken zijn speelt ouderschap ook een belangrijke rol in jullie relatie. Jullie kunnen ervaren dat jullie een verschillende kijk hebben op de opvoeding. Wist je dat kinderen je kunnen laten zien waar de schoen wringt in jullie relatie?

In de relatietherapie kijken wij naar de verwachtingen over en weer, de partnercommunicatie, ouderschap en liefde. Het wordt een therapie op maat, afgestemd op jullie bereidheid, mogelijkheden en omstandigheden.

 

Neem contact met mij op via info@burovandepanne.nl en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek wat ik voor jullie kan betekenen.

 


Adres & informatie

06-25 45 53 08
Elke ochtend tussen 8.30 uur en 9.00 uur telefonisch spreekuur