Relatieproblemen?

Sta je al met de deurknop in je handen? Wacht nog heel even......

Professioneel

Relatiespecialist

Systeemgericht

Partner- en ouderschap

Ervaringsdeskundig

Herkenning en erkenning

Denk je vaak "is dit het nu"? Voel je je ongelukkig in je relatie, heb je vaak conflicten met je partner, of begrijpen jullie elkaar niet? Dan ben je niet de enige. Veel mensen worstelen met hun relatie. Ook ík heb geworsteld met mijn relaties.

In het begin van je relatie heb je vaak hoge verwachtingen. Je relatie bloeit op en je ervaart een gevoel van gelukzaligheid en harmonie. Na verloop van tijd, helpt het dagelijkse samenleven je al snel naar de realiteit. Er ontstaan kleine ergenissen die uit kunnen monden in conflicten. Misschien voel jij je ook wel ongelukkig of maak jij je zorgen om jullie kinderen?  Soms lukt het samen niet om eruit te komen.

Versterk je relatie vóórdat het te laat is

Relatietherapie Apeldoorn

Waarom zou je het doen?

Hoe zou het zijn als je elkaar beter gaat begrijpen? Dat duidelijk wordt waar de schoen wringt in jullie relatie? Dat de communicatie tussen jullie beter gaat en dat je meer geduld voor elkaar kunnen opbrengen? Dat je je weer gelukkiger gaat voelen en meer energie krijgt? Dat de liefde weer gaat stromen of dat je juist kunt beslissen dat jullie relatie over is? Ik hoor zo vaak, hadden wij dit maar eerder gedaan, dan hadden wij veel problemen voorkomen.

Resultaat Relatietherapie Apeldoorn

Dit is het resultaat

Door relatietherapie  zocht ik de verandering meer bij mijzelf dan bij mijn partner. Ik kreeg meer inzicht in mijn gedrag en behoeftes. Ik ben mij krachtiger, onafhankelijker en gelukkiger gaan voelen. Van mijn clienten hoor ik dat zij door de therapie dichter naar elkaar toe zijn gegroeid en meer begrip voor elkaar hebben gekregen, anderen hebben kunnen besluiten om te scheiden, waardoor ook het besef ontstond, dat zij zonder elkaar gelukkiger bleken te zijn.

Zij zijn ermee aan de slag gegaan

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Veel geleerd

Mijn partner en ik hebben veel geleerd van de gesprekken die we hebben gehad met Yvonne. We zijn een stuk verder gekomen en kennen nu de kern van ons probleem. Daarvoor zullen we naar een andere specialist (op dat gebied) gaan, maar we hadden eerst Yvonne nodig om tot deze volgende stap te komen. Prettige, eerlijke en doeltreffende gesprekken.

Dhr. R.

Blijf dat wij het hebben gedaan
Eerder relatietherapie werkte niet. Dit is anders, ik weet niet wat het is. Het voelt anders. Je doet het gewoon goed.
De heer. P.
Ik wist niet dat het zo diep kon zitten

Ik richt mijn aandacht nu meer op mijzelf en begrijp mijn partner ook beter. Hierdoor heb ik meer geduld en kunnen wij weer rustig communiceren en eindigen onze gesprekken niet meer in ruzies.

Mevr. T.

Wat bieden wij je

Inzicht in eigen behoeften

Je weet je behoeften op een efficiënte manier aan te geven

Verbeteren van communicatie

Je techniek van communiceren aan te passen voor een constructief gesprek

Angsten overwinnen

In aktie kunnen komen

Zelfvertrouwen ontwikkelen

Je bent niet meer afhankelijk van een mening van een ander, en je durft voor jezelf te staan

Daadkracht bevorderen

Doordat je meer zelfvertrouwen hebt, voeg je de daad bij het woord