Coaching “Eigenwijze” Managers

Eigenwijze managerstransp50

time for me - buro van de panne

 

 

 

 

Meer energie en meer vreugde op je werk èn in je gezin.

Ervaar je veel stress en ben je uitgeput van het combineren van een drukke baan met de hectiek van je gezin? Spanningen lopen op en er ontstaan verstoorde relaties op je werk, onbegrip thuis bij je partner en zorgen om de kinderen. Je bent uitgeput en je kunt geen voldoening meer voelen. Wist je dat veel processen in het gezin parallel lopen met de processen op de werkvloer? Herken je dat:

  • Je niet echt meer kunt genieten van je werk
  • Je je  irriteert aan sommige collega’s
  • Je  een slechte beoordeling hebt gehad
  • Je uitgeput bent.
  • Je aan het einde van de dag eigenlijk geen zin om naar huis te gaan. Je rekt de tijd op kantoor zodat het spitsuur thuis rond etenstijd en bedtijd van de kinderen voorbij is.
  • Je je afvraagt af waar je het allemaal voor doet?

ZO HOEF JE JE NIET TE VOELEN!

Zelf heb ik mij ook zo gevoeld. Een drukke baan. Opgroeiende kinderen, schuldgevoelens, irritaties thuis, en daardoor niet echt kunnen genieten van mijn werk en mijn gezin. Uit verbinding met mijzelf gaan en daardoor met mijn dierbaren. Na een bewogen levenspad is het mij gelukt om weer geluk en balans in mijn gezin te ervaren en vind ik dat ik het leukste werk heb van de hele wereld! Ik heb hierin mijn eigen pad gevolgd en heb de beste inzichten gebundeld in het door mij ontwikkelde  Eigenwijze Stappenplan. Hiermee  help ik je om in jouw specifieke situatie weer energie, plezier en kracht te ervaren in je gezin en op je werk. Ontdek hier  hoe ik je kan helpen≫≫


Adres & informatie

06-25 45 53 08
Elke ochtend tussen 8.30 uur en 9.00 uur telefonisch spreekuur