Informatie

Wie is Yvonne?

In mijn opvoeding kreeg ik twee boodschappen mee: “Alles gebeurt voor een reden” en “Look always on the bright side of life!”

Yvonne van de Panne - Buro van de PanneOp mijn levenspad kwamen verschillende ingrijpende gebeurtenissen en bleken deze twee boodschappen niet afdoende om hiermee om te gaan. Ik ontdekte dat ik zeer sensitief ben en in plaats van mijzelf af te sluiten heb ik dit juist ingezet om mij van binnenuit te ontwikkelen. In mijn leven heb ik op verschillende momenten moed aangeboord om uit te groeien tot wie ik nu ben en de dingen te kunnen doen die ik belangrijk vind in mijn leven en waarvan ik enorm geniet. Mijn gezin en mijn werk. Ik heb hierin mijn “eigen” pad gevolgd.

Ik bekommer mij om de ontwikkeling van kinderen in deze tijd. Ik gun ieder kind de mogelijkheid om in liefde en vertrouwen en in waardigheid, uit te kunnen groeien tot een evenwichtige unieke persoonlijkheid. Zodat zij een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan onze maatschappij en er meer kan worden genoten in ieder gezin. Als volwassenen heb je hierin een belangrijke  rol. En soms lopen wij volwassenen zelf ook nog met ongemakken uit het verleden waardoor wij ons niet altijd gelukkig kunnen voelen en dit zijn weerslag heeft op je partner, je collega’s en je kinderen.

Daarom ben ik mij gaan richten op het werken met kinderen én hun opvoeders. Zodat kinderen op kunnen groeien in een liefdevol stabiel gezin en de volwassenen het beste uit zichzelf kunnen halen en daardoor ook succesvol zijn in hun werk.

Klik: Yvonne in RTL Boulevard

Meer over Yvonne: www.linkedin.com/in/yvonnevandepanne

Lees hier meer over de Visie en Missie van Buro van de Panne


Adres & informatie

06-25 45 53 08
Elke ochtend tussen 8.30 uur en 9.00 uur telefonisch spreekuur