Familie gedoe?

Voorkom nog meer slapeloze nachten

Professioneel

Kindertherapeut

Systeemgericht

Voor kind én ouders

Specialist

Gezinsproblematiek

Is er geschreeuw en geruzie in jullie gezin? Maak je je zorgen om je kinderen? Heeft jullie gezin een heftige gebeurtenis meegemaakt? Voorkom dat de problemen erger worden. Dit gebeurt als je niets doet en denkt dat het vanzelf wel overgaat. De problemen stapelen zich op. Jij gaat minder goed functioneren op je werk, bij de kinderen ontstaan er (leer)problemen op school of erger: je relatie komt onder druk te staan.

Zet je in voor je gezin

Waarom zou je het doen?

Hoe zou het zijn als je weet waar de schoen wringt in jullie gezin? Als je weet wat je kunt doen om minder ruzies te hebben of als je je kind kan helpen met zijn of haar problemen? Als er weer ruimte ontstaat om van en met elkaar te genieten? Als je rustig kan slapen en je minder zorgen hoeft te maken?

Dit is het resultaat

Ik maakte mij zorgen om ons kind en ik wist niet hoe ik hem kon helpen. Door gezinscoaching kregen wij inzicht in ons eigen gedrag en er ontstond meer begrip. Van anderen hoor ik dat zij beter zijn gaan communiceren waardoor er minder conflicten zijn. Kinderen komen lekkerder in hun vel te zitten en gaan beter presteren op school. Er is meer rust thuis.

Zij hebben baat gehad bij gezinscoaching

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Heerlijke vakantie

Wij willen jou ontzettend bedanken voor je hulp, voor onszelf maar ook zeker voor de hulp van onze zoon. Het gaat zo ontzettend goed en we hebben zoveel aan jouw tips en advies (gehad). Wat een heerlijke vakantie hebben we gehad en wat een verschil met vorig jaar. Daar willen wij je ontzettend voor bedanken.

Monique

Onze zoon is sterker en krachtiger geworden, en wij ook!

Wat een helderheid en fijne coaching hebben wij gehad bij Yvonne: recht door zee en duidelijk maar ook liefdevol. Onze zoon is er sterker en krachtiger door geworden, en wij als ouders ook. Yvonne heeft ervoor gezorgd dat onze zoon een traumatische ervaring mooi heeft kunnen afsluiten.

Natascha
Wij hebben onwijs veel geleerd

We hebben onwijs veel geleerd bij Yvonne. Over ons kind, maar zeker ook over onszelf. Onze zoon vond het elke keer een feestje om bij Yvonne te zijn. Bij de oudergesprekken vonden we veel erkenning, begrip - geen veroordeling - een luisterend oor en adviezen en inzichten waar we ook echt wat mee kunnen. Yvonne laat kind en ouder zijn wie ze zijn en zoekt zo oplossingen. Het heeft ons een stuk verder geholpen!

Susanne

Wat bieden wij jou?

Gedrag beter begrijpen

Je leert het gedrag van jezelf en van de anderen beter begrijpen, waardoor er meer begrip ontstaat

Inzicht in behoefte van ieder gezinslid

Je krijgt inzicht in de behoefte van ieder gezinslid, zodat je daar ook op kunt inspelen

Communicatie beter laten verlopen

Door de betere communicatie ontstaan er minder conflicten en worden de gesprekken constructiever

Grenzen kunnen stellen

Je leert grenzen stellen waardoor er ook meer respect voor elkaar ontstaat