arrow_drop_up arrow_drop_down

Familie gedoe?

Voorkom nog meer slapeloze nachten

Professioneel

Kindertherapeut

Systeem gericht

Voor kind én ouders

Specialist

Gezinsproblematiek

Is er geschreeuw en geruzie in jullie gezin? Maak je je zorgen om je kinderen? Heeft jullie gezin een heftige gebeurtenis meegemaakt? Voorkom dat de problemen erger worden. Dit gebeurt als je niets doet en denkt dat het van zelf wel over gaat. De problemen stapelen zich op. Jij gaat minder goed functioneren op je werk, bij de kinderen ontstaan er (leer)problemen op school of erger, je relatie komt op het spel te staan.

Zet je in voor je gezin

Waarom zou je het doen?

Hoe zou het zijn als je weet waar de schoen wringt in jullie gezin?  Dat je weet wat je kunt doen om minder ruzies te hebben of  dat je je kind kan helpen met zijn of haar problemen? Dat je rustig kan slapen en je minder zorgen hoeft te maken?

Dit is het resultaat

Door gezinscoaching krijg je snel inzicht in waar de schoen wringt. Er ontstaat meer begrip voor elkaar en gesprekken hoeven niet meer uit te monden in fikse ruzies. Kinderen komen lekkerder in hun vel te zitten en presteren daardoor ook weer beter op school. Er is meer rust thuis.

Zij hebben baat gehad bij gezinscoaching

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Heerlijke vakantie

Wij willen jou ontzettend bedanken voor je hulp, voor onszelf maar ook zeker voor de hulp van onze zoon. Het gaat zo ontzettend goed en hebben zoveel aan jouw tips en advies (gehad). Wat een heerlijke vakantie hebben we gehad en wat een verschil met vorig jaar. Daar willen je ontzettend voor bedanken.

Anoniem

Onze zoon is sterker en krachtiger geworden en wij ook!

Wat een helderheid en fijne coaching hebben wij gehad bij Yvonne, recht door zee en duidelijk maar ook liefdevol. Onze zoon is er sterker en krachtiger door geworden en wij als ouders ook. Yvonne heeft er voor gezorgd dat onze zoon een traumatische ervaring mooi heeft kunnen afsluiten.

Natascha
Wij hebben onwijs veel geleerd

We hebben onwijs veel geleerd bij Yvonne. Over ons kind, maar zeker ook over onszelf. Onze zoon vond het elke keer een feestje om bij Yvonne te zijn. Bij de oudergesprekken vonden we veel erkenning, begrip, geen veroordeling, een luisterend oor en adviezen en inzichten waar we ook echt wat mee kunnen. Yvonne laat kind en ouder zijn wie ze zijn en zoekt zo oplossingen. Het heeft ons een stuk verder geholpen!

Susanne

Wat bieden wij jou?

Gedrag beter begrijpen

Je leert het gedrag van jezelf en van de ander beter begrijpen, waardoor er meer begrip ontstaat

Inzicht in behoefte van ieder gezinslid

Je krijgt inzicht in de behoefte van ieder gezinslid, zodat je daar ook op in kan spelen.

Communicatie beter laten verlopen

Door de betere communicatie ontstaan er minder conflicten en worden de gesprekken constructiever.

Grenzen kunnen stellen

Je leert grenzen stellen waardoor er ook meer respect voor elkaar ontstaat
Deze site gebruikt cookies