Faalangst training voor pubers
12 en 13 november 2022

Krijg inzicht in jouw faalangst en krijg weer grip op jouw leven

Faalangst training voor pubers

Krijg inzicht in jouw faalangst en krijg weer grip op jouw leven

Kindertherapeut

Ervaringsdeskundig

Systeemgericht

Kindertherapeut

Ervaringsdeskundig

Systeemgericht

null

Yvonne van de Panne

null

John van Rennes

De meeste jongeren kennen wel de angst om te falen. Het komt steeds vaker voor onder de pubers en dit belemmert hen in hun schooltijd en vaak ook in het sociaal contact. Faalangst komt vaak doordat er tegenwoordig steeds meer keuzes gemaakt kunnen worden. Ook heeft social media een grote impact. Maar waar komt het nou eigenlijk écht vandaan, en wat valt eraan te doen?


In de training “Faal & Straal” van Buro van de Panne ontdek je hoe faal- en succesangst zich manifesteert bij jou. Door de inzichten die je tijdens de training krijgt, ontwikkel je nieuwe mogelijkheden om eigen keuzes te maken en daarop te vertrouwen.


Val jij in de leeftijdscategorie van 14 t/m 17 jaar en worstel jij met spanningen en piekeren? Dan is deze 2-daagse training voor jou geschikt! Samen met een groep deelnemers ga je aan de slag om negatieve ervaringen om te zetten in nieuwe mogelijkheden, moed aan te boren en nieuwe wegen te vinden.


"Toen ik voor het eerst naar Yvonne ging ervoer ik gelijk een ´klik´. Dit kwam door haar vriendelijke en open uitstraling, haar enthousiasme en oprechte interesse. Verder heb ik me bij haar altijd gewaardeerd gevoeld en dat vond ik persoonlijk heel erg fijn want onder andere daardoor durfde ik mezelf open te stellen en bijv. mijn gedachtes te vertellen! Ik vind dat Yvonne een heel accepterende houding heeft en heel respectvol met mensen omgaat! Wat ik een grote kracht van Yvonne vind, en wat mij heel erg heeft geholpen, is dat ze mij een begeleidende hand heeft geboden, waardoor ik zelf mijn ontwikkelingsproces bepaalde, en tegelijkertijd leerde om mijn eigen ´problemen´ te hanteren. Yvonne gaf mij het gevoel dat ik het wel zelf kon! Doordat ze dat uitstraalde maar ook zo in de praktijk bracht werkte dit heel erg goed voor mij. Hierdoor had ik er vertrouwen in, dat wanneer ik niet meer naar haar zou gaan ik het ook alleen zou kunnen! Ook vind ik Yvonne heel erg creatief in de manier van therapie geven, ze vindt telkens weer een manier (bijv. het maken van een tekening, opstelling etc.) waardoor ik een beter beeld van mezelf kreeg, of sommige dingen duidelijker werden voor mezelf."


I. Hietbrink


"Toen ik voor het eerst naar Yvonne ging ervoer ik gelijk een ´klik´. Dit kwam door haar vriendelijke en open uitstraling, haar enthousiasme en oprechte interesse. Verder heb ik me bij haar altijd gewaardeerd gevoeld en dat vond ik persoonlijk heel erg fijn want onder andere daardoor durfde ik mezelf open te stellen en bijv. mijn gedachtes te vertellen! Ik vind dat Yvonne een heel accepterende houding heeft en heel respectvol met mensen omgaat! Wat ik een grote kracht van Yvonne vind, en wat mij heel erg heeft geholpen, is dat ze mij een begeleidende hand heeft geboden, waardoor ik zelf mijn ontwikkelingsproces bepaalde, en tegelijkertijd leerde om mijn eigen ´problemen´ te hanteren. Yvonne gaf mij het gevoel dat ik het wel zelf kon! Doordat ze dat uitstraalde maar ook zo in de praktijk bracht werkte dit heel erg goed voor mij. Hierdoor had ik er vertrouwen in, dat wanneer ik niet meer naar haar zou gaan ik het ook alleen zou kunnen! Ook vind ik Yvonne heel erg creatief in de manier van therapie geven, ze vindt telkens weer een manier (bijv. het maken van een tekening, opstelling etc.) waardoor ik een beter beeld van mezelf kreeg, of sommige dingen duidelijker werden voor mezelf."


I. Hietbrink

Inzicht in je eigen faal- en succesangst. 

Oorspronkelijke negatieve ervaringen omzetten in nieuwe mogelijkheden

Aan de slag met een groep gelijkgestemden  

Inzicht in je eigen faal- en succesangst. 

Oorspronkelijke negatieve ervaringen omzetten in nieuwe mogelijkheden
Aan de slag met een groep gelijkgestemden  

Overwin je faalangst

Weer met plezier naar school gaan
Ontspannen kunnen chillen met je vrienden

Overwin je faalangst

Weer met plezier naar school gaan
Ontspannen kunnen chillen met je vrienden


"Via Diabeter ben ik terecht gekomen bij Yvonne. Na jarenlange strijd te hebben gevoerd, waarbij ik mijzelf helemaal verloor, heb ik mijzelf via Yvonne weer helemaal teruggevonden! Eindelijk weer mijn zelfvertrouwen en angsten overwonnen na al die zware jaren! Ik ben je eeuwig dankbaar!"


S. Van Ernst"Via Diabeter ben ik terecht gekomen bij Yvonne. Na jarenlange strijd te hebben gevoerd, waarbij ik mijzelf helemaal verloor, heb ik mijzelf via Yvonne weer helemaal teruggevonden! Eindelijk weer mijn zelfvertrouwen en angsten overwonnen na al die zware jaren! Ik ben je eeuwig dankbaar!"


S. Van Ernst


2-daagse training op 12 en 13 november 2022

Inclusief  lunch

Superleuke locatie met buitenruimte
Investering: € 375.- incl. BTW

Voor welke leeftijdsgroep is deze training geschikt?

Deze training is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 14 t/m 17 jaar.

Zijn dit individuele sessies of groepssessies?

De training wordt gegeven in een groep van gelijkgestemden. De groep bestaat uit +/- 15 kinderen.

Wat zijn de kosten van deze training?

De investering is voor de 2-daagse training is 375,00 euro. Dit is inclusief lunch.

Waar vindt de training plaats?

De training vindt plaats op wisselende locaties. Wij zijn altijd op zoek naar een ruimte die in het groen ligt en waar de mogelijkheid is om buiten te zijn.

Door wie wordt de training gegeven?

Deze training wordt gegeven door Yvonne van de Panne en John van Rennes.

Tijd om de oorzaken van jouw faalangst in kaart te brengen en weer met zelfvertrouwen het leven in stapt! Schrijf je nu in voor de training.