Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Buro van de Panne
Average rating:  
 27 reviews
by jamila khabou on Buro van de Panne

Mijn ontmoeting met Yvonne was op een opleiding die we samen volgde. Mijn eerste indruk was wow!! wat een kracht van een vrouw, spontaan, vriendelijk en, toegankelijk en liefdevol. Yvonne heeft mij op mijn kwetsbaarste moment begeleid en daar ben ik dankbaar voor. Wat je kunt en doet is in geen worden te vatten. Ik voelde me voor het eerst welkom en veilig. Ik kreeg het vertrouwen en de bedding om mijn verhaal te doen en jij Yvonne weet niet wat je met me hebt bewogen, jij en jij alleen hebt MIJN ZIEL in beweging gekregen. Ik ben je dankbaar

by S. van Ernst on Buro van de Panne
Wat een verandering!

Via Diabeter ben ik terecht gekomen bij Yvonne. Na jarenlange strijd te hebben gevoerd, waarbij ik mijzelf helemaal verloor, heb ik mijzelf via Yvonne weer helemaal teruggevonden! Eindelijk weer mijn zelfvertrouwen en angsten overwonnen na al die zware jaren! Ik ben je eeuwig dankbaar!

by A. on Buro van de Panne

Terugkijkend ben ik ontzettend blij en dankbaar dat ik vorig jaar de stap heb gezet om op zoek te gaan naar een coach die mij kon begeleiden. Ik voelde me stuurloos, was mijn zelfvertrouwen kwijt en had geen idee meer welke kant ik op moest gaan. Samen met Yvonne ben ik een coachingstraject gestart waarin ze mij inzicht heeft gegeven in de keuzes die we bewust of onbewust maken en de consequenties daarvan. Ze heeft me op een heldere en duidelijke manier het inzicht gegeven hoe we als mens bepaalde situaties in stand kunnen houden maar ook hoe we ze kunnen doorbreken.
Door steeds kleine stapjes te zetten is de weg ontstaan waarop ik me nu begeef. Ik begin mezelf weer terug te vinden, voel me sterker en heb veel meer vertrouwen in de toekomst. Maar bovenal heb ik vertrouwen in mijn eigen kracht.
Ik ben erg blij Yvonne ontmoet te hebben. Haar rust, warmte en deskundigheid heb ik als heel waardevol ervaren. Ik hoop dat ze nog lang vanuit haar passie haar mooie vak zal blijven uitoefenen en ook voor anderen van veel betekenis zal zijn.

by Jelmer on Buro van de Panne
Ervaring Yvonne

Via mijn arts bij Diabeter kwam ik bij Yvonne terecht. Tegen die tijd zat ik niet goed in mijn vel, met als grootste factoren het hebben van diabetes en niet weten wat te doen in de toekomst. Na een aantal effectieve en doeltreffende, maar ook persoonlijke en fijne sessies had ik alles weer helder voor ogen, en zat ik een stuk beter in mijn vel.
Wat voor mij erg goed werkte was haar directe manier van komen tot de kern van het probleem. Vervolgens geeft ze je handvatten die je kunt gebruiken in het dagelijks leven. Handvatten die jezelf kunt gaan toepassen hoe en wanneer jij het wilt. Dit leverde voor mij vanzelf eureka momenten op, en zo voelde ik mij langzamerhand weer goed in mijn vel zitten.
Yvonne is een energieke, vrolijke en warme vrouw, bij wie ik mij snel op mijn gemak voelde. Yvonne, bedankt!

by Anne on Buro van de Panne
Terugblik op mijn ervaring bij Yvonne

Het is nu een jaar geleden dat ik na heel veel uitrusten langzaam weer meer energie kreeg en zei: 'dit jaar moet het anders, maar heb iets van handvaten nodig die me helpen'. Dankzij mijn diabetes arts ben ik bij Yvonne terecht gekomen en zij heeft me gegeven wat ik nodig had. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik nog steeds elke dag naar bed ga met de gedachte dat ik zo dankbaar ben dat ik 100% mezelf ben, oftewel gewoon Anne.

Ik herinner me nog goed dat Yvonne me een keer vroeg wat m’n hobby's waren. Ik wist dat écht niet. Achteraf logisch, want ik leefde gewoon op de automatische piloot, keek naar de normen/waarden van andere studenten en rende op m’n tenen achter deze studenten aan. Yvonne leerde me dat ik ook naar m’n gevoel mocht luisteren. Oftewel naar wat ik écht wil, wat écht bij mij past en waar ik energie van krijg. Ik stopte met activiteiten die me alleen maar energie kostten en kreeg hierdoor tijd en ruimte om te ontdekken wat echt bij mij past. Het leven van een studentenverenging ligt inmiddels achter me en dat is zo’n opluchting. Ik werk nu met veel plezier als vrijwilligster bij een Rechtswinkel, schrijf recepten voor een diabetescoachingsbedrijf, wandel veel in de natuur, schrijf op mijn instagram-acocunt over mijn leven met diabetes en neem ’s avonds rust.

Ook herinner ik me nog goed dat ik alles wilde opschrijven wat ik bij Yvonne geleerd had, ik was doodsbang dat wanneer ik haar niet meer zou hebben, het weer zo zou gaan als het m’n hele leven ging. Ik weet nog dat Yvonne aangaf dat ik me daar niet druk om moest maken, want dat zoals ik nu door het leven ging, ik überhaupt niet terug kon naar hoe ik eerder door het leven ging. En ja, ze had volledig gelijk. Ik heb destijds alles opgeschreven en uitgetekend in een schriftje, maar ik heb er oprecht nog nooit weer ingekeken, want ik zou gewoon niet weten hoe ik ooit nog terug zou kunnen naar eerder.

Lieve Yvonne, ik ben je zo onwijs dankbaar voor wat jij me gebracht hebt. Het mooiste geschenk wat ik ooit gekregen heb is dat ik mezelf ben geworden, mag zijn en zal blijven. Ik hoop dat je nog heel lang met veel plezier mensen zo mag helpen als je mij het afgelopen jaar geholpen hebt.

by R on Buro van de Panne

Mijn partner en ik hebben veel geleerd van de gesprekken die we hebben gehad met Yvonne. We zijn een stuk verder gekomen en kennen nu de kern van ons probleem. Daarvoor zullen we naar een andere specialist (op dat gebied) gaan, maar we hadden eerst Yvonne nodig om tot deze volgende stap te komen. Prettige, eerlijke en doeltreffende gesprekken.

by Getty on Buro van de Panne
Bewust

Yvonne is een gedreven, positieve en energieke vrouw. Mijn dochter en ik hebben door haar geleerd beter naar ons zelf en de ander te kijken. En daar veel bewuster mee aan de slag te gaan, ieder op haar eigen gevoel en niveau. Het is fijn om er te mogen zijn en dit uit te kunnen dragen en te voelen.

by Peter on Buro van de Panne

Trakteer jezelf op een coach’ zei een bezorgde jeugdvriendin. Vermoedelijk een goede suggestie voor iedere manager/leider die wel eens vertwijfeld is over zijn eigen functioneren. En dan is Yvonne een uitstekende keus. Ik heb van Yvonne’s coaching genoten en mijn zakelijke en privé omgeving met mij. Na 55 jaar heb ik echt kennis gemaakt met mijn werkelijke ik, het comfort ontdekt om mezelf te zijn en mezelf aan anderen te tonen zoals ik ben, voel en wil zijn. En vooral: ik (h)erken mijzelf weer, ik ben weer vitaal, geaard en gebalanceerd en maak de keuzes die ik eerder steeds maar uitstelde. Ik heb in dit afgelopen jaar leren voor mijzelf te kiezen, waar ik voorheen dacht dat vooral voor anderen te moeten doen. Nu zijn die anderen ook beter af. Yvonne is een uitstekende coach gebleken. Vanaf de eerste tot de laatste sessie heeft ze me het comfort gegeven om met haar mijn ziel opnieuw richting te geven, op een wijze die soms weliswaar confronterend is, maar altijd veilig en louterend en zeer resultaatsvol. Vol respect en bewondering, petje af voor Yvonne.

by Natascha on Buro van de Panne

Wat een helderheid en fijne coaching hebben wij gehad bij Yvonne, recht door zee en duidelijk maar ook liefdevol. Onze zoon is er sterker en krachtiger door geworden en wij als ouders ook. Yvonne heeft er voor gezorgd dat onze zoon een traumatische ervaring mooi heeft kunnen afsluiten.

by Joke on Buro van de Panne

In het gewoel van meerdere grote veranderingen in mijn leven (in het wonen, werken en gezin) verloor ik de zorg voor mijn eigen behoeften uit het oog en raakte ik in rap tempo door mijn energie heen. Ik ervoer teveel spanning en gevoel van onbehagen omdat ik niet meer aan alle verwachtingen van mijn omgeving(en) voldeed en omgekeerd; ik vond dat mijn omgeving ook niet meer aan mijn behoeftes tegemoet kwam. De coaching van Yvonne heeft me geholpen om weer in het zadel te komen en mijn persoonlijk leiderschap te versterken. Daardoor ben ik weer in staat om mijzelf en de mensen in mijn omgeving aan te sturen en te begrenzen. Of juist ruimte te geven. De mensen uit mijn omgeving weten nu weer wat ze aan me hebben, en wat niet. En omgekeerd geldt dat ook voor mij. Ik voel me weer vrolijker en energieker en de rust is weergekeerd. Heerlijk.

Yvonne luistert, observeert en geeft je duidelijke feedback op een positief-uitdagende manier. Daar zit een helder stappenplan achter maar dat plan zelf is niet het doel. Yvonne biedt je verschillende handvatten en technieken en geeft je zelf de ruimte om de coaching op basis van je eigen behoeften in te vullen en zo te ervaren dat je dat ook prima zelf kunt. Ik heb veel inzicht gekregen en begrijp mezelf en ook de mensen om mij heen nu beter.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

 


Adres & informatie

06-25 45 53 08
Elke ochtend tussen 8.30 uur en 9.00 uur telefonisch spreekuur