Ervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Buro van de Panne
Average rating:  
 23 reviews
by Anne on Buro van de Panne
Terugblik op mijn ervaring bij Yvonne

Het is nu een jaar geleden dat ik na heel veel uitrusten langzaam weer meer energie kreeg en zei: 'dit jaar moet het anders, maar heb iets van handvaten nodig die me helpen'. Dankzij mijn diabetes arts ben ik bij Yvonne terecht gekomen en zij heeft me gegeven wat ik nodig had. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik nog steeds elke dag naar bed ga met de gedachte dat ik zo dankbaar ben dat ik 100% mezelf ben, oftewel gewoon Anne.

Ik herinner me nog goed dat Yvonne me een keer vroeg wat m’n hobby's waren. Ik wist dat écht niet. Achteraf logisch, want ik leefde gewoon op de automatische piloot, keek naar de normen/waarden van andere studenten en rende op m’n tenen achter deze studenten aan. Yvonne leerde me dat ik ook naar m’n gevoel mocht luisteren. Oftewel naar wat ik écht wil, wat écht bij mij past en waar ik energie van krijg. Ik stopte met activiteiten die me alleen maar energie kostten en kreeg hierdoor tijd en ruimte om te ontdekken wat echt bij mij past. Het leven van een studentenverenging ligt inmiddels achter me en dat is zo’n opluchting. Ik werk nu met veel plezier als vrijwilligster bij een Rechtswinkel, schrijf recepten voor een diabetescoachingsbedrijf, wandel veel in de natuur, schrijf op mijn instagram-acocunt over mijn leven met diabetes en neem ’s avonds rust.

Ook herinner ik me nog goed dat ik alles wilde opschrijven wat ik bij Yvonne geleerd had, ik was doodsbang dat wanneer ik haar niet meer zou hebben, het weer zo zou gaan als het m’n hele leven ging. Ik weet nog dat Yvonne aangaf dat ik me daar niet druk om moest maken, want dat zoals ik nu door het leven ging, ik überhaupt niet terug kon naar hoe ik eerder door het leven ging. En ja, ze had volledig gelijk. Ik heb destijds alles opgeschreven en uitgetekend in een schriftje, maar ik heb er oprecht nog nooit weer ingekeken, want ik zou gewoon niet weten hoe ik ooit nog terug zou kunnen naar eerder.

Lieve Yvonne, ik ben je zo onwijs dankbaar voor wat jij me gebracht hebt. Het mooiste geschenk wat ik ooit gekregen heb is dat ik mezelf ben geworden, mag zijn en zal blijven. Ik hoop dat je nog heel lang met veel plezier mensen zo mag helpen als je mij het afgelopen jaar geholpen hebt.

by R on Buro van de Panne

Mijn partner en ik hebben veel geleerd van de gesprekken die we hebben gehad met Yvonne. We zijn een stuk verder gekomen en kennen nu de kern van ons probleem. Daarvoor zullen we naar een andere specialist (op dat gebied) gaan, maar we hadden eerst Yvonne nodig om tot deze volgende stap te komen. Prettige, eerlijke en doeltreffende gesprekken.

by Getty on Buro van de Panne
Bewust

Yvonne is een gedreven, positieve en energieke vrouw. Mijn dochter en ik hebben door haar geleerd beter naar ons zelf en de ander te kijken. En daar veel bewuster mee aan de slag te gaan, ieder op haar eigen gevoel en niveau. Het is fijn om er te mogen zijn en dit uit te kunnen dragen en te voelen.

by Peter on Buro van de Panne

Trakteer jezelf op een coach’ zei een bezorgde jeugdvriendin. Vermoedelijk een goede suggestie voor iedere manager/leider die wel eens vertwijfeld is over zijn eigen functioneren. En dan is Yvonne een uitstekende keus. Ik heb van Yvonne’s coaching genoten en mijn zakelijke en privé omgeving met mij. Na 55 jaar heb ik echt kennis gemaakt met mijn werkelijke ik, het comfort ontdekt om mezelf te zijn en mezelf aan anderen te tonen zoals ik ben, voel en wil zijn. En vooral: ik (h)erken mijzelf weer, ik ben weer vitaal, geaard en gebalanceerd en maak de keuzes die ik eerder steeds maar uitstelde. Ik heb in dit afgelopen jaar leren voor mijzelf te kiezen, waar ik voorheen dacht dat vooral voor anderen te moeten doen. Nu zijn die anderen ook beter af. Yvonne is een uitstekende coach gebleken. Vanaf de eerste tot de laatste sessie heeft ze me het comfort gegeven om met haar mijn ziel opnieuw richting te geven, op een wijze die soms weliswaar confronterend is, maar altijd veilig en louterend en zeer resultaatsvol. Vol respect en bewondering, petje af voor Yvonne.

by Natascha on Buro van de Panne

Wat een helderheid en fijne coaching hebben wij gehad bij Yvonne, recht door zee en duidelijk maar ook liefdevol. Onze zoon is er sterker en krachtiger door geworden en wij als ouders ook. Yvonne heeft er voor gezorgd dat onze zoon een traumatische ervaring mooi heeft kunnen afsluiten.

by Joke on Buro van de Panne

In het gewoel van meerdere grote veranderingen in mijn leven (in het wonen, werken en gezin) verloor ik de zorg voor mijn eigen behoeften uit het oog en raakte ik in rap tempo door mijn energie heen. Ik ervoer teveel spanning en gevoel van onbehagen omdat ik niet meer aan alle verwachtingen van mijn omgeving(en) voldeed en omgekeerd; ik vond dat mijn omgeving ook niet meer aan mijn behoeftes tegemoet kwam. De coaching van Yvonne heeft me geholpen om weer in het zadel te komen en mijn persoonlijk leiderschap te versterken. Daardoor ben ik weer in staat om mijzelf en de mensen in mijn omgeving aan te sturen en te begrenzen. Of juist ruimte te geven. De mensen uit mijn omgeving weten nu weer wat ze aan me hebben, en wat niet. En omgekeerd geldt dat ook voor mij. Ik voel me weer vrolijker en energieker en de rust is weergekeerd. Heerlijk.

Yvonne luistert, observeert en geeft je duidelijke feedback op een positief-uitdagende manier. Daar zit een helder stappenplan achter maar dat plan zelf is niet het doel. Yvonne biedt je verschillende handvatten en technieken en geeft je zelf de ruimte om de coaching op basis van je eigen behoeften in te vullen en zo te ervaren dat je dat ook prima zelf kunt. Ik heb veel inzicht gekregen en begrijp mezelf en ook de mensen om mij heen nu beter.

by Jolanda on Buro van de Panne
JT

Door mijn persoonlijke coaching met Yvonne ben ik een krachtiger persoon geworden. Heb ik veel geleerd over mijzelf, kan ik beter omgaan met negatieve energie en personen. Zakelijk gezien sta ik nu sterk en krachtig in mijn veld. Prive vele hobbels en was het een bijzonder jaar. Mede door Yvonne en haar openheid ben ik er sterk doorheen gekomen.

by Susanne on Buro van de Panne

We hebben onwijs veel geleerd bij Yvonne. Over ons kind, maar zeker ook over onszelf. Onze zoon vond het elke keer een feestje om bij Yvonne te zijn. Bij de oudergesprekken vonden we veel erkenning, begrip, geen veroordeling, een luisterend oor en adviezen en inzichten waar we ook echt wat mee kunnen. Yvonne laat kind en ouder zijn wie ze zijn en zoekt zo oplossingen. Het heeft ons een stuk verder geholpen!

by Manon on Buro van de Panne

Redelijk eigenwijs kwam ik bij Yvonne binnen. Ik zou nog wel eens zien of er nog iets te leren viel. Ze zag het, voelde het en liet het. Het was niet aan haar om de ruimte te vullen, het was aan mij om de ruimte te nemen. Een verrijking voor de rest van mijn leven.

by BJ on Buro van de Panne

Yvonne is een enthousiast en positief persoon! Dit komt goed tot uiting in haar coaching. Voor mij was dit een heel belangrijk punt om juist bij haar een aantal sessies te doen. Ze vult het verhaal niet voor je in, maar laat het je zelf vertellen. De zakelijke benadering vond ik ook prettig. Ze heeft mij over veel dingen laten nadenken en dat heeft mij enorm geholpen. Bedankt Yvonne!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

 


Adres & informatie

06-25 45 53 08
Elke ochtend tussen 8.30 uur en 9.00 uur telefonisch spreekuur