Problemen in je organisatie?

Voorkom slechte resultaten

Professioneel

zakelijk en psychologie

Systeem gericht

Voor jou en je omgeving

Resultaat gericht

Doelmatig en effectief

Hoe vervelend is dat? Je sleept jezelf 's-ochtends naar je werk en je bent blij als het eindelijk 17.00 uur is. De werkdag zit er misschien op maar de zorgen gaan door. Zoveel mensen lopen vast in hun werk. Je verliest energie, je staat altijd klaar voor de ander en zet jezelf op de laatste plaats. De energie is uit je team en er heerst onvrede. Je voelt je onzeker over je eigen kunnen. Er ligt veel te veel op je bordje en je weet niet meer hoe je rust in je leven krijgt. Je krijgt geen voldoening meer uit de dingen die je doet. Je voelt je oververmoeid en je energie is op. Je weet niet meer hoe je het tij kan keren.

Profileer je eigen unieke ik

Waarom zou je het doen?

Hoe zou het zijn, als je met plezier naar je werk gaat? Dat je het werk doet wat je leuk vindt? Dat je energie krijgt van je werk, i.p.v. dat je moe en uitgeput raakt? Dat je het gezellig hebt met je collega's en samen kunt excelleren. Dat je in je werk mogelijkheden creëert om te groeien en nog succesvoller wordt? Dat je je werk- en privé leven in balans kunt houden, zodat je de dag voldaan af kunt sluiten en tijd en energie overhoudt voor andere leuke dingen?

Dit is het resultaat

Wat heb ik lang lopen ploeteren in banen waar ik niet uit de verf kwam. Na één jaar had ik het gezien, ging  ik weg en begon ik weer opnieuw. Zo zonde! Door hulp ervaring en studie, heb ik geleerd dat ik niet werkte vanuit mijn eigen identiteit, en mij vaak onzeker voelde. Toen ik dat eenmaal wist heb ik het roer omgegooid. Ik ben het werk  gaan doen wat ik echt leuk vond, jou uit laten groeien tot je eigen unieke ik. Ik heb meer energie en ben een gelukkiger mens!

Identiteitsontwikkeling zorgt ervoor dat je betere keuzes maakt en fijnere relaties krijgt, zodat je je energie op pijl houdt.
 Ontwikkeling van je Identiteit zorgt ervoor dat je het werk doet wat bij je past. Je functioneert hierdoor beter. Dit heeft een positieve werking op de organisatie als geheel. Er is meer harmonie en een prettige werksfeer. Je team wordt effectiever en je sluit je dag af met een voldaan gevoel. Zo vergroot je de kans om te voorkomen dat je ziek wordt of uitvalt. Je krijgt zelfinzicht, meer bewustzijn en zelfvertrouwen. Je gaat effectief communiceren en succesvol samenwerken.

Zij voelen zich weer fit en energiek

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Blij met mijn coachingstraject

Yvonne heeft me op een heldere en duidelijke manier het inzicht gegeven hoe we als mens bepaalde situaties in stand kunnen houden maar ook hoe we ze kunnen doorbreken. Ik begin mezelf weer terug te vinden, voel me sterker en heb veel meer vertrouwen in de toekomst. Maar bovenal heb ik vertrouwen in mijn eigen kracht. Ik ben erg blij Yvonne ontmoet te hebben. Haar rust, warmte en deskundigheid heb ik als heel waardevol ervaren. Ik hoop dat ze nog lang vanuit haar passie haar mooie vak zal blijven uitoefenen en ook voor anderen van veel betekenis zal zijn.

Mevrouw A.
Ik kan beter omgaan met negativiteit

Door mijn persoonlijke coaching met Yvonne ben ik een krachtiger persoon geworden. Heb ik veel geleerd over mijzelf, kan ik beter omgaan met negatieve energie en personen. Zakelijk gezien sta ik nu sterk en krachtig in mijn veld. Prive vele hobbels en was het een bijzonder jaar. Mede door Yvonne en haar openheid ben ik er sterk doorheen gekomen.

Yolanda
Een verrijking voor de rest van mijn leven

Redelijk eigenwijs kwam ik bij Yvonne binnen. Ik zou nog wel eens zien of er nog iets te leren viel. Ze zag het, voelde het en liet het. Het was niet aan haar om de ruimte te vullen, het was aan mij om de ruimte te nemen. Een verrijking voor de rest van mijn leven.

Manon

Wat bieden wij je?

Je leert je eigen gedrag beter begrijpen

Je leert het gedrag van jezelf én dat van de ander beter begrijpen, waardoor er meer begrip voor elkaar ontstaat

Je leert beter communiceren

Door betere communicatie ontstaan er minder conflicten en krijg je voor elkaar wat je wilt bereiken

Je leert grenzen stellen

Je leert grenzen te stellen, waardoor er ook meer respect voor elkaar ontstaat

Je leert jezelf profileren

Je bent niet meer bang om voor je mening uit te komen, ze kunnen niet meer om je heen!