Loop je vast in je werk, relatie of gezin?

Professionele ervaring

Meer dan 10 jaar!

Systeemgericht

Voor jou en je omgeving

Geen wachtlijst

Direct contact

Versterk je persoonlijkheid en voorkom problemen in werk en gezin

Werk

Ja, ik wil succes in mijn werk

Relatie

Ja, ik wil een fijne relatie

Gezin

Ja, ik wil een gelukkig gezin

Over ons

Buro van de Panne richt zich op de werkende ouder.

In deze tijd van drukte en prestatie is de kans groot dat je uit je persoonlijke kracht gaat en niet lekker in je vel zit. Hierdoor doe je misschien niet het werk dat je graag wilt doen, ontstaan er relatieproblemen of problemen met je kinderen in je gezin. Je denkt soms, is dit het nu? Zit je tegen een burn-out aan? Daar hebben veel werkende ouders last van. Je wordt geleefd en komt niet meer aan jezelf toe. Je bent aan het "over"leven. Je functioneren op je werk komt onder druk te staan. Vaak ontstaan er ook problemen in je relatie of binnen je gezin. Je wordt prikkelbaar of juist heel erg moe.

Buro van de Panne helpt je weer in je persoonlijke kracht te komen, zodat je in je werk beter gaat functioneren en succesvol wordt. Of misschien ga je zelfs wel heel ander werk doen! Je krijgt betere relaties en er ontstaat weer rust in je gezin.
Yvonne van de Panne is de drijvende kracht achter

Buro van de Panne. Met haar empathisch vermogen en enthousiasme weet zij snel tot de kern te komen. Zij heeft kennis van het zaken- en gezinsleven, met de diepgang van psychologie. Yvonne heeft zich gespecialiseerd in het systemisch werken. Dat wil zeggen dat zij werkt met jou én met je omgeving.

Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij haar hoog in het vaandel.

Door de jaren heen heeft Buro van de Panne diverse professionele samenwerkingspartners om zich heen verzameld, Als het nodig is betrekt zij een van deze specialisten erbij.

HSP-expert

Hoogsensitiviteit als kracht

Diabetes-begeleiding

Dealen met diabetes

Rouwbegeleiding

Rouw- en trauma- verwerking

Testimonials

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ik (h)erken mijzelf weer

Na 55 jaar heb ik echt kennisgemaakt met mijn werkelijke ik, het comfort ontdekt om mezelf te zijn en mezelf aan anderen te tonen zoals ik ben. Ik ben weer vitaal, geaard en gebalanceerd en maak de keuzes die ik eerder steeds maar uitstelde. Vol respect en bewondering, petje af voor Yvonne.

Peter

Ik ervaar weer geluk

De coaching heeft mij enorm geholpen, Yvonne is heel scherpzinnig en altijd enthousiast. Zij heeft mij geleerd weer geluk te ervaren.

Richard

Onze dochter heeft meer zelfvertrouwen

Onze dochter heeft door dyslexie de nodige faalangst opgebouwd wat gepaard ging met veel weerstand. Gesprekken mondden uit in ruzie. Yvonne heeft ons als ouders een spiegel voorgehouden. Onze dochter kan zich nu duidelijker uiten en haar mening geven. Zij gaat niet meer met tegenzin naar school, heeft meer vriendinnetjes gekregen en staat open voor hulp. Wij zijn zeer tevreden wat de sessies met Yvonne en onze dochter (en ons als gezin) heeft gebracht.

Brenda

arrow_drop_up arrow_drop_down